Veelgestelde vragen

Ga naar de registratiepagina op de website en vul naam contactpersoon, organisatie, email en telefoonnummer in, dan wordt een wachtwoord toegestuurd per email.

Gebruik de inloggen-button op de website. Dan ga je automatisch naar de juiste inlogpagina. Maak eventueel een favorite aan van deze inlogpagina, zodat je de volgende keer meteen naar die pagina kunt gaan. Inloggen kan alleen als inloggegevens (emailadres en wachtwoord) bekend zijn.

De meeste gegevens kunnen worden aangepast via het hoofdmenu, keuze ‘Mijn organisatie’. Hiervan uitgezonderd: Organisatienaam, vestigingsland en facturering-land. Wil je deze toch aanpassen, stuur dan een mail naar info@lonkt.nl. Dan worden de gegevens binnen 24 uur aangepast.

Via het hoofdmenu, keuze ‘Gebruikers’, daarna de juiste gebruiker aanpassen. De naam van de gebruiker en het emailadres kunnen aangepast worden. Als het emailadres wordt aangepast moet ook een nieuw wachtwoord aangevraagd worden. Daarvoor is een button op het scherm beschikbaar.

Het doel van deze inkooptool is om de inkoper te ontzorgen bij het vinden van een geschikte lokale/regionale leverancier. De leverancier ontvangt automatisch informatie over leads.

Ja, de tool leidt de inkoper door het proces van matching waarbij de lokale ondernemer wordt geprioriteerd. Dit proces eindigt zodra de match is gemaakt en het contact onderling is gelegd. Het vervolgproces en -contact van de matching loopt buiten de tool om.

Subsidie van de Provincie Gelderland en een cofinanciering vanuit het bedrijfsleven heeft de bouw van de tool mogelijk gemaakt.

Voor opdrachtgevers is gebruik van de tool gratis. Voor leveranciers is gebruik tot in ieder geval tot 1 juni 2021 gratis. Na die tijd kan een leverancier een abonnement op de tool nemen. Dit om de kosten van de tool te kunnen dekken.

Nee, er worden geen bemiddelingskosten berekend. Het doel is om dichterbij zakendoen mogelijk te maken. Een geslaagde match is een beloning op zich. Wel waarderen we het wanneer ervaringen worden gedeeld.

Nee, alle bedrijven kunnen een account aanmaken. De tool prioriteert wel standaard bedrijven binnen een straal van 10 km vanuit de vestigingsplaats. De afstand kunt u desgewenst zelf vergroten (zie menuitem ‘Nieuwe Aanvraag’.)

De start van de tool is in Apeldoorn, daarna volgt regionale en verdere uitrol.

Stel u technische of algemene vraag of opmerking via  info@lonkt.nl.

LONKT staat voor Lokaal Ondernemend Naar een Krachtige Toekomst. Het maakt het gemakkelijker om dichtbij zaken te doen. De start is in Apeldoorn. Regionale en verdere uitrol volgt.

Diverse belangen­organisaties/ondernemers­verenigingen, onderwijs­instellingen, het bedrijfsleven en de Provincie Gelderland. Huidige partners zijn  VNO-NCW Midden, MKB Midden, Wittenborg University of Applied Sciences, ROC Aventus, Owens Corning en initiatief­nemer Apeldoorns Business Collectief, doe- en denktank lokaal zakendoen. Luminis Apeldoorn heeft daarnaast een belangrijke bijdrage geleverd aan de LONKT B2B-Matchingtool, versie 1.0.

Scroll naar boven