Apeldoorn LONKT is van en voor ons allemaal!

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website lonkt.nl. De informatie op deze website is afkomstig van een van de partners van het consortium LONKT. Het beheer van de website ligt bij Stichting Apeldoorns Business Collectief (ABC), zijnde een van de partners binnen het consortium. Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van de aangeboden producten/diensten via deze website, prevaleren de voorwaarden van deze producten/diensten.

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Hoewel de partners van LONKT zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruikmaken van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen de partners niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Zie ook: ‘Over deze website’.

Wanneer de informatie essentieel is, dient deze ten alle tijden bij de verantwoordelijke organisatie te worden gecheckt. Onjuiste informatie of vragen over de informatie op deze website, graag aangeven via het contactformulier op de website.

LONKT garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie wijst LONKT uitdrukkelijk van de hand.

Scroll naar boven