Apeldoorn LONKT is van en voor ons allemaal!

Leergang Toekomstgericht Ondernemen

Blijf in beweging, en verander mee als ondernemer!

De wereld verandert snel. Blijf succesvol en verander mee als ondernemer!  Leer in deze nieuwe leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap hoe jij jouw onderneming toekomstgericht houdt, kunt groeien en je diensten steeds kunt laten aansluiten op wat de samenleving van jou verlangt. 

Over de Leergang

Tijdens deze leergang leer je hoe je zorgt voor een (nog) betere klantgerichte, concurrerende dienstverlening. Je gaat aan de slag met hoe je zelf aan de merkwaarden van je bedrijf, product, dienst of markt kan werken. Door samen te sparren kom je tot een nog beter plan.

Lestijden

De Leergang start op 7 maart  en eindigt op 28 november 2023. De lestijden zijn van 18.30-21.30. De leslocatie is in Apeldoorn.

Het programma

Het programma bestaat uit 14 bijeenkomsten met thema’s als: Ambitie, trends en ontwikkelingen; Business Model Canvas; Ideation, creativiteit, innovatie; Nieuwe verdienmodellen; Impact ondernemen; Grip op financiën, sturingsparameters; Getting things done; Strategische modellen en toekomstscenario’s. Ook zijn er 4 intervisiemomenten en krijg je coaching op persoonlijk leiderschap. De leergang sluit je af met een presentatie over jouw ondernemings- en persoonlijke plannen.

Kosten laag dankzij voucher* (Let op: OP=OP)

Deelname aan de leergang kost € 2.900,-.  Op dit moment zijn er alleen nog enkele vouchers beschikbaar via de werkgeversroute (= 50% vergoeding voor deze leergang), maar OP=OP! *Ga voor de voorwaarden en het aanvragen van een voucher naar stedenvierkant.leerwerkloket.nl. 

Vragen?/Aanmelden leergang

Mail of bel Robin Beverdam van Saxion: r.g.beverdam@saxion.nl/088-0191875. 

Download de folders

Folder Leergang Ondernemersschap 2023
Inlegvel Leergang Toekomstgericht ondernemen 2023

Onderdeel LONKT

Onderwijs in ondernemerschap is onderdeel van LONKT. In samenwerking met Saxion, ROC Aventus, Rabobank, Apeldoorns Business Collectief, MKB Deventer en Ondernemershuis Deventer is de leergang Toekomstgericht Ondernemen ontwikkeld. De provincies Overijssel en Gelderland steunen het initiatief.

 
Scroll naar boven