Apeldoorn LONKT is van en voor ons allemaal!

Welke markt­groepen zijn er al?

Momenteel zijn de volgende markt­groepen actief:

  1. Ontwikkelen: waarin diverse trainers en coaches hun diensten aanbieden aan bedrijven in Apeldoorn en omgeving om hun medewerkers verder te ontwikkelen. Tevens is deze groep bijvoorbeeld actief om gezamenlijk een trainingskalender in de Apeldoornse markt te zetten.
  2. Communicatie: een collectief aan ondernemers op het gebied van grafische vormgeving, webdesign, tekstschrijvers die hun expertise inzetten om andere ondernemers te helpen bijvoorbeeld een website in de lucht te brengen, een spel op de markt te zetten of de trainingskalender vorm te geven.
  3. Zorgloket: een collectief aan ondernemers die allemaal werkzaam zijn in de zorg. Samen bieden zij hun diensten aan wanneer er vanuit een zorginstelling een specifieke vraag is.

Door verschillende bijeenkomsten te organiseren over het onderwerp ‘samenwerken’ stimuleren wij andere ondernemers om elkaar te vinden en te versterken door het creëren van een marktgroep. Zo zijn er onder andere gesprekken met ondernemers die andere ondernemers kunnen voorzien van advies in hun bedrijfsvoering en zijn er diverse ondernemers op het gebied van HR-zaken actief met elkaar.

Scroll naar boven