Apeldoorn LONKT is van en voor ons allemaal!

DOE MEE EN PROFITEER! Onderzoek naar lokaal ondernemerschap

Ben je benieuwd naar de succesfactoren voor een sterke lokale economie en hoe jouw onderneming daarvan kan profiteren? Om dit te weten is deelname aan het 055LONKT-onderzoek van groot belang.

Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door Wittenborg University of Applied Sciences, maakt deel uit van het project LONKT. Dit samenwerkingsverband, bestaande uit ondernemersorganisaties, onderwijs en bedrijfsleven, staat voor Lokaal Ondernemend naar een Krachtige Toekomst. Een project dat door de Provincie Gelderland, Onderwijs en Arbeidsmarkt wordt ondersteund. Met de activiteiten die uit LONKT voortkomen, willen wij de lokale economie een stevige duw omhoog geven. Iets waar we allen profijt van hebben.

Analyse
De analyse beoogt vragen te beantwoorden als:

  1. Wat wordt er momenteel lokaal ingekocht?
  2. Welke afwegingen maken inkopers?
  3. Hoe vinden klant en leverancier elkaar?
  4. Hoe beïnvloedt lokaal zakendoen de regionale economie?

Doe mee! Jouw mening is belangrijk.
We stellen het zeer op prijs wanneer je meedoet. Juist jouw specifieke antwoorden dragen bij aan een helder beeld. Wij zien dit als een samenwerking waarin LONKT een aanjager kan zijn om passende oplossingen voor specifieke uitdagingen aan te dragen: Voor en door ondernemend Apeldoorn.

Vraag: 15 minuten van jouw tijd
Voor het invullen van de vragenlijst vragen wij ongeveer 15 minuten van je tijd. Als dank ontvang je het rapport. Maar nog belangrijker: Door jouw deelname help je het lokale bedrijfsleven.

KLIK HIER VOOR DEELNAME

  

Deel op:

Nieuws

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven